Primăria Vaslui se pregătește de Sărbătorile de Iarnă: iluminat festiv de 564 mii lei

0

Primăria municipiului Vaslui a scos la licitație publică iluminatul festiv în perioada sărbătorilor de iarnă, pregătind un contract în valoare de 564.172,92 de lei. Vor fi folosite instalații ornamentale noi, cu tehnologii LED, având un consum redus de energie electrică. 

Vara sanie, iarna car. Primăria Vaslui a scos de pe acum la licitație închirierea, montarea și punerea în funcțiune a iluminatului festiv în perioada sărbătorilor de iarnă de la trecerea dintre anii 2021 – 2022

Anunțul a fost postat în sistemul SICAP pe 10 iunie și prevede organizarea unei licitaţii pentru închirierea de instalaţii destinate iluminatului festiv în perioada sărbătorilor de iarnă, valoarea totală estimată a acestora fiind de 564.172,92 lei.

„Obiectul contractului îl constituie închirierea, montarea, punerea în funcţiune, demontarea echipamentelor și instalaţiilor de iluminat ornamental festiv închiriate de către prestator, cât şi montarea, demontarea echipamentelor și instalatiilor destinate iluminatului festiv aparținând beneficiarului pe raza municipiului Vaslui și a localităților componente”, se spune în anunţ.

Vor fi folosite doar instalații ornamentale noi, cu tehnologii LED, având un consum redus de energie electrică. 

Instalaţiile vor fi amplasate la sediului Primăriei municipiului Vaslui, în Piața Independeței, Centrul Civic, Teatru de Vară, Strada Ștefan cel Mare și sensurile giratorii, ca și în suburbiile Moara Greci, Gura Bustei, Rediu, Brodoc și în Zona Industrială. Decorațiuni luminoase vor lumina în parcul Copou și străzile principale din municipiu.

Licitația a fost lansată pe data de 10 iunie, iar ofertele agenților economici sunt așteptate până pe 30 iunie 2021, ora 15:00. Criteriul de atribuire al contractului îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here