Ministrul Sănătății, în vizită la Vaslui pentru a sprijini campania de vaccinare

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, a făcut astăzi o vizită în județul Vaslui în scopul de a spijini campania de vaccinare anti COVID-19. Demnitarul a mers mai întâi în comuna Rebricea unde a urmărit activitatea caravanei de vaccinare, lăudând ulterior primarul din localitate pentru că a reușit să mobilizeze oamenii. După amiază, ministru a ajuns la Muzeul Județean unde a discutat cu cetățenii care așteptau să se vaccineze, cu medicii și autoritățile locale.

„Astăzi am urmărit vacinarea în comuna Rebricea, unde avem un exemplu de primar PSD care a reușit să mobilizeze cetățenii și a înțeles că sănătatea e mai importantă decât altceva. Împreună cu Prefectura și Direcția de Sănătate Publică Vaslui, a reușit să organizeze două campanii de vaccinare în comună și lucrurile merg foarte bine. Din ce am auzit de la medicul de familie din Rebricea și din Vaslui, efectele vaccinăriii se resmit. Deja medicii de familie, care sunt cei mai apropiați de comunitate și de pacienți, simt că numărul de pacienți infectați este din ce în ce mai mic. E clar că e o speranță pe care o avem în perioada următoare”, a declarat ministru.

Marcel Lăudatu, prefectul județului Vaslui, a salutat prezența ministrului în susținerea campaniei de vaccinare din zona rurală și din urban.

„Astăzi, la maratorul de vaccinare, cetățenii răspund în mod pozitiv. Este vorba de a doua doză. Ne bucurăm că este interes din partea cetățenilor și ne dorim mai multă participare. Ne dorim să ne reluăm viața de dinainte de pandemie, astfel încât să putem să reparăm ce s-a distrus până acum și ziua de mâine să fie cum era în urmă cu un an și jumătate”, a spus și prefectul județului Marcel Lăudatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.