URMĂRITĂ INTERNAȚIONAL DEPISTATĂ DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

  În cadrul activităţilor operative desfăşurate în cursul zilei de ieri, 2 iunie 2021, poliţiştii vasluieni au preluat și escortat o femeie de 36 de ani, care figura ca fiind urmărită internațional, în baza un mandat european de arestare.

 În cursul zilei de ieri, 2 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița (județul Vaslui) au depistat o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu dublă cetățenie româno-moldovenească, domiciliată în Republica Moldova, pe numele căreia autoritățile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare.

      Aceasta a fost condamnată la o pedeapsă cu închisoare de 2 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, infracțiune săvârșită pe teritoriul statului italian.

       Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au preluat femeia și au prezentat-o Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

În cursul zilei de ieri, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentată Curții de Apel Iași cu propunere de arestare provizorie, pentru 15 zile.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.