BĂRBAT CERCETAT PENTRU FURT

Polițiștii vasluieni au depistat un bărbat, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Vaslui au documentat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 62 de ani, din Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Sâmbătă, 29 mai a.c., ora 15.30, polițiștii vasluieni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Brașov, județul Brașov, despre faptul că, în timp ce se afla în stația CFR Vaslui, autori necunoscuți l-au deposedat de un rucsac în care avea suma de aproximativ 5.000 lei, documente de identitate și bunuri personale.

În temeiul sesizării, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Vaslui au procedat la efectuarea de activități specifice, reușind să identifice prezumtivul autor al infracțiunii, în zona centrală a municipiului Vaslui. Totodată, polițiștii au recuperat integral prejudiciul cauzat, bunurile și suma de bani fiind restituite persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.     

 COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.