Pâmântul, pensiile și salariile, problemele de care vasluienii se plâng deputatului Eduard Popica

Aplicarea Legii fondului funciar a rămas una dintre problemele de care vasluienii se plâng. Pensiile și salariile, problemele sociale, ca și cele din comunitatea în care trăiesc sunt alte doleanțe și nevoi cu care oamenii din județ ajung la audiențele ținute de deputatul Eduard Popica în cabinetele sale parlamentare. „Oricine crede că îi putem fi de folos, îl așteptăm”, spune parlamentarul.

Problemele sociale sunt cele mai numeroase, dar, la 30 de ani de la Revoluție, și cele legate de aplicarea Legii fondului funciar mai pun încă numeroși locuitori ai județului pe drumuri pentru a-și găsi dreptatea lor. Cu aceste jalbe și doleanțe, cu probleme ale comunității în care trăies, cu altele legate de pensii și salarii, vasluienii din zona de sud a județului se înscriu pentru audiențe la cabinetul parlamentar al deputatului PSD Eduard Popica.  

„Ca în fiecare săptămâna, vinerea, locuitorii judetului Vaslui, înscriși în programul de audiențe, au fost prezenți la Cabientul Parlamentar deschis la Bârlad, cu diverse probleme pe care încerăm, pe cât posibil, împreună cu echipa mea, dar și cu ceilalți colegi parlamentari PSD, să le rezolvăm”, spune Eduard Popica.

„Problemele cu care se confruntă cetățenii județului sunt diverse, de la probleme sociale, probleme ce țin de aplicarea Legii fondului funciar, probleme ale comunităților în care trăiesc, probleme legate de pensii și salarii, etc”, spune parlamentarul la finalul unor astfel de audiențe, în care mai mulți cetățeni vasluieni au călcat pragul cabinetului parlamentar din Bârlad, situat în zona Gura Leului.

Deputatul îi invită în continuare pe vasluienii atât la Bârlad, dar și la sediul Organizației Județene a PSD din municipiul Vaslui, promițându-le că îi va asculta și va face tot ceea ce poate pentru a ajuta la rezolvarea problemelor pe care le au.

„Așa cum am făcut-o mereu, suntem alături de fiecare locuitor al județului Vaslui și, în acest context, oricine crede că îi putem fi de folos, îl așteptăm la sediul Cabinetului parlamentar din zona Gura Leului – Barlad, dar și la Vaslui, la sediul Organizației Județene a PSD”, le transmite oamenilor din județ Eduard Popica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.