Teatrul de Vară din Vaslui va putea fi închiriat pentru evenimente cultural-artistice, sportive, dar și private

Teatrul de Vară din Vaslui va putea fi închiriat pentru evenimente cultural-artistice, sportive sau de alte genuri, pentru  spectacole, concerte, video-proiecții, activități instructiv-educative, dar și activități de interes privat.

Primăria municipiului Vaslui a pus în dezbatere publică Regulamentul de organizare și funcționare a așezământului, urmând să supună aprobăriii Consiliului Local. Potrivit documentului, în incinta Teatrului de Vară se vor putea desfășura spectacole, concerte, video-proiecții, activități instructiv-educative, dar și activități de interes privat.

Organizatorii vor plăti pentru fiecare zi de eveniment/închiriere un tarif de 10% din biletele vândute. Vor fi exceptate de la plata chiriei evenimentele care fac obiectul parteneriatelor cu Primăria Vaslui, precum si evenimentele caritabile.De asemenea,

Primăria municipiului Vaslui își rezervă dreptul de a respinge solicitările de închiriere ocazională care i-ar putea aduce prejudicii materiale, de imagine sau de altă natură, precum și cele care contravin scopurilor pentru realizarea cărora a fost închiriat spațiul.

Primăria Vaslui a publicat textul inițial al Regulamentului de organizare și funcționare a Teatrului de Vară, iar până miercuri, 26 mai 2021, se așteaptă sugestii și propuneri. În varianta actuală, Teatrul de Vară va putea fi închiriat în baza unei solicitări care va trebui să cuprindă scopul și durata

pentru care se solicită închirierea, alături de actele care atestă calitatea solicitantului.

„Solicitanții interesați de închirierea Teatrului de vară pot fi: persoane juridice, persoane fizice autorizate, persoane fizice, asociații, fundații, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, precum și cu forme de organizare, exercitate și înregistrate a profesiilor liberale reglementate prin lege, care au activitate în domeniile pentru care se solicită închirierea. La închirierea Teatrului de Vară în vederea organizării activităților ocazionale se va avea în vedere calitatea evenimentului derulat, disponibilitatea pentru perioada solicitată, posibilitatea acoperirii în timp a activităților conexe de organizare (montare-demontare, igienizare, alte condiții specifice”, se arată în Regulamentul de organizare și funcționare a Teatrului de Vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.