LDP Vaslui își propune un profit de peste 2 milioane de lei în 2021

Pentru anul 2021, SC Lucrări Drumuri și Poduri SA își propune un volum de activitate de 23.199 mii lei, iar pentru realizarea acestui volum de activitate îm proiectul de buget propriu al societății, aprobat recent de către Consiliul Județean (CJ) Vaslui, se propune ca nivelul cheltuielilor totale aferente să fie 21.075 mii lei, împărțite în cheltuieli de exploatare în valoare de 21.025 mii lei și cheltuieli financiare în valoare de 20 mii lei.

Pentru anul 2021, administratorii societății care se află în subordinea CJ Vaslui îşi propun realizarea unei cifre de afaceri în sumă de 23.194 mii lei, cu un număr mediu de personal de 101 salariaţi. Față de anul 2020, cheltuielile de personal propuse pentru anul 2021 sunt majorate cu 0,45 %, de la 5.980 mii lei la 6.007 mii lei.

Profitul propus a se realiza în anul 2021 este de 2.124 mii lei din care, după constituirea fondului de rezerva (5%) si scăderea impozitului, diferența de 1.782 mii lei va fi repartizată conform prevederilor legale.

CJ Vaslui a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al Societăţii „Lucrări Drumuri şi Poduri” Vaslui pe anul 2021 în ultima sa ședință.

Comparativ cu anul 2020, structura bugetului a suferit modificări, atât la partea de venituri, cât si la capitorul de cheltuieli, modificări impuse de contractele certe pe care le are societatea cu CJ Vaslui, precum activitatea de deszăpezire și cea de întreținere a drumurilor. Bugetul a fost influențat, de asemenea, și de contractele de prestări servicii încheiate cu alți agenți economici ca și de cele care urmează să fie încheiate în cursul acestui an. Pentru realizarea indicatorilor cuprinşi în bugetul pentru acest an, pe lânga lucrările existente, se vor contracta noi lucrări și se vor încheia noi contracte prestări servicii cu diverşi agenţi economici sau instituții publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.