Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui: „Trăim timpuri care necesită echilibru, înțelegere și multă bunăvoință”

„O pandemie nu vine cu surprize plăcute, ci aduce, zi de zi, noi și noi provocări”, scrie Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui și fost ministru al Sănătății, într-un mesaj pe care îl încheie cu afirmația: „Avem o singură miză: Viața!”.

„O pandemie nu vine cu surprize plăcute, ci aduce, zi de zi, noi și noi provocări”, scrie deputatul Nelu Tătaru, președintele Organizației Județene a PNL Vaslui și fost ministru al Sănătății, într-un mesaj pe pagina sa de socializare în care îndeamnă la responsabilitate, atât din partea populației, dar și a politicienilor: „Soluțiile sunt aproape de ochii noștri, iar salvarea constă, de fapt, în acțiunile fiecăruia”.
„Să lăsăm frunțile încrețite …orgoliile și să ne înarmăm cu responsabilitate, implicare și profesionalism”, este un alt îndemn al liderului liberalilor vasluieni.
„Trăim timpuri care necesită echilibru, înțelegere și multă bunăvoință”, mai transmite fostul ministru al Sănătății, pentru -și duce apoi mesajul și în zona politicului, scriind: „Orice alte discuții pălesc în fața nevoilor populației”.
„Avem o singură miză: Viața!”, își încheie scurtul, dar cuprinzătorul mesaj Nelu Tătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.