Un bârlădean a donat 32 de frigidere de ultimă generație Spitalului „Elena Beldiman”

32 de frigidere de ultimă generație au ajuns la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad prin bunăvoința unui bârlădean care a ținut să rămână anonim. Reprezentanții unității medicale și-au exprimat recunoștința față de generosul donator în numele pacienților care își vor putea păstra alimentele și apa în stare proaspătă: „VĂ MULȚUMIM pentru umanitate!”.

„Știm cu toții cât de greu ne este să asistăm la suferința unui om. Spitalul este un loc dificil pentru multă lume, în special pentru persoanele bolnave și pentru familiile care le iubesc”, scriu reprezentanții Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, pe pagina de socializare a instituției, după ce un bârlădean a donat unității spitalicești 32 de frigidere de ultimă generație.

„La începutul acestei săptămâni, un bârlădean, un om generos, discret, cu suflet mare, deschis la nevoile noastre de zi cu zi, a donat către Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad un număr de 32 de frigidere de ultimă generație, cu o capacitate netă de 250 l fiecare, clasa energetică A+”, spun reprezentanții spitalului.

„În acest fel, fiecare salon din cadrul secției de medicină internă – nivel 4, va beneficia de acest gest, dar și alte secții din cadrul Spitalului, permițând astfel pacienților să își păstreze alimentele și apa în stare proaspătă, la temperatură optimă și adecvată”, se explică cât de mult contează gestul generosului bârlădean pentru spital, dar mai ales pentru pacienții bârlădeni.

„Suntem convinși că acest gest va aduce zâmbetul pe fața persoanelor care aveau mare nevoie de aceste frigidere, dar și sentimentul că există oameni cu suflet, pentru care Ei contează. În numele pacienților, dar și a întregului colectiv de aici, VĂ MULȚUMIM pentru umanitate! Dar și pentru consecvența cu care ne sunteți mereu APROAPE!”, îi transmit, plini de recunoștință, reprezentanții Spitalului „Elena Beldiman” generosului bârlădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.