TINERI REȚINUȚI PENTRU TÂLHĂRIE

Polițiștii bârlădeni au reținut 2 tineri, din Bârlad, respectiv Murgeni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, comisă în municipiul Bârlad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a doi tineri, de 18, respectiv 16 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în ziua de  1 martie 2021, ora 13.30, tînărul de 16 ani bănuit de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin smulgere, o bătrână de 64 de ani, de o geantă, în care se aflau bani și diverse bunuri personale, după ce ar fi bruscat-o și trântit-o la pământ. Tânărul de 18 ani ar fi participat la săvârșirea infracțiunii, în calitate de instigator. Infracțiunea s-ar fi produs în municipiul Bârlad, pe strada Vasile Lupu, în fața blocului unde locuiește persoana vătămată. Bătrâna nu a suferit leziuni fizice în urma producerii infracțiunii.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 7 aprilie a.c., poliţiştii bârlădeni i-au reținut pe cei doi tineri, pentru o perioadă de 24 de ore.

Tot astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a tinerilor.      

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.