Un nou proiect al Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși: „De Paști, aducem ÎMPREUNĂ lumină în suflete”, pentru 2000 de persoane

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși a demarat proiectul intitulat „De Paști, aducem ÎMPREUNĂ lumină în suflete”

Proiectul filantropic este dedicat celor aflați în nevoi, cu precădere copii și oameni în vârstă, izolați sau suferinzi, la care voluntarii Asociației și-au propus să ajungă pentru ca și ei să simtă dragostea semenilor și bucuria Învierii.

„Dacă zilnic sprijinim, prin hrană și îngrijire, peste 300 de suflete, în pragul Sărbătorilor Pascale ne propunem să ajungem la și mai mulți oameni pentru a simți, cu adevărat, bucuria Învierii. Ne dorim ca alimentele, încălțămintea și mirosul proaspăt de cozonac să le însenineze Sărbătorile.

În iarnă, la începutul campaniei „Dar de Crăciun”, ne propusesem să ajutăm un număr de 1500 de persoane, dar până la sfârșitul campaniei, datorită vouă – oameni cu suflet bun, am ajuns la peste 4500 de beneficiari, din întregul județ Vaslui și din mai multe localități din Basarabia.

De data aceasta ne propunem să ajungem la 2000 de persoane.

La sfârșitul campaniei „De Paști aducem împreună lumină în suflete” care va fi numărul sufletelor bucurate cu adevărat? Depinde de fiecare dintre noi” a precizat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Te-ai gândit că poți face o faptă bună de Paște? 𝐈𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜ă-𝐭𝐞 ș𝐢 𝐭𝐮! 𝐀𝐝𝐮 𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧ă î𝐧 𝐨𝐜𝐡𝐢𝐢 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐭𝐫𝐢ș𝐭𝐢!

Puteți face donații în contul Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși deschis, la BCR filiala Huși

• Cont pentru lei: RO43RNCB0261160373430001

• Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;

• Puteți completa formularul 230 prin care donați 3.5% din impozitul anual datorat și trimite la adresa de mail filantropiaortodoxahusi@yahoo.com.

Persoană de contact: asistent social Georgiana Popica0765.662.558

Episcopia Hușilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.