Mihai Botez, deputat USR: „În acest mandat voi încerca să fiu și mai transparent decât am fost în cel anterior”

Mihai Botez, singurul parlamentar vasluian care și-a publicat programul la începutul fiecărei săptămâni și discută pe aceleași pagini de socializare cu vasluienii, promite și mai multă transparență în acest mandat. Având cabinete deschise în cele trei municipii (Vaslui, Bârlad și Huși) Botez îi anunță pe vasluieni că este disponibil și online.

„Transparența în politică este mai mult decât o obligație”, spune deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, pe pagina sa de socializare, pagină pe care, ca niciun alt parlamentar vasluian, de la începutul activității de parlamentar și-a publicat săptămânal programul de lucru și activitățile desfășurate.

„În mandatul trecut, am fost probabil cel mai transparent parlamentar al județului. I-am informat pe cetățeni mereu despre activități, le-am prezentat rapoarte de activitate și am încercat să ajung la cât mai mulți dintre vasluieni”, spune deputatul, care vine apoi cu o promisiune de viitor: „În acest mandat voi încerca să fiu și mai transparent decât am fost în cel anterior, să mențin o comunicare directă și deschisă și să vă informez cu privire la proiectele din Parlament sau din Guvern”.

Modul în care va face acest lucru este și unul fizic, printr-o comunicare directă, față în față, cu vasluienii, la cabinetele sale parlamentare din cele trei municipii (Vaslui, Bârlad și Huși), cât și în mediul online.

„Cabinetele mele sunt deschise oricărui cetățean care dorește să îmi vorbească despre idei, soluții sau probleme pe care le-a întâmpinat în interacțiunea lui cu statul. Activitatea principală o voi desfășura în următoarele cabinete: Bârlad – Strada Paloda, nr. 5, Etaj 1; Vaslui – Strada Ștefan cel mare, nr. 187, Etaj 1; Huși – Bd. 1 Mai nr. 5, bloc 27. Pe lângă acestea, voi fi prezent și în alte localități, la diverse activități, sau special pentru a discuta cu cetățenii. Voi încerca să anunț din timp prezența mea. În mediul on-line, voi fi mereu disponibil aici, pe pagina mea de Facebook (@MihaiCatalinBotez), pe Instagram, sau la adresa de e-mail mihaibotez.dep@gmail.com. Pentru programări sau alte informații, puteți suna la 0771218915 (Vaslui) sau 0725109712 (Bârlad)”, mai scrie parlamentarul USR.

„Realizez că mulți cetățeni au și alte vederi politice față de mine, însă ce îi îndemn pe acești cetățeni este să ceară un nivel crescut de transparență din partea celor pe care i-au votat”, este îndemnul lui Botez către vasluieni.

„Sunt total convins că transparența și dialogul sunt ingredientele indispensabile prin care putem să creștem nivelul de încredere al cetățenilor în instituții și politicieni”, își încheie mesajul liderul USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.