PSD Bârlad: „Liberalii cresc taxele și scad veniturile”

Liberalii cresc taxele și scad veniturile”, scriu pesediștii bârlădeni după ședința Consiliului Local Bârlad și care s-a aprobat scoaterea la licitație a parcărilor de reședință. „Parcările vor fi scoase la licitație ca să aibă Boroș bani de cheltuit pe monumente dacopate și pe asfaltări de străzi deja asfaltate”, comentează pesediștii.

„Coaliția AUSTERITĂȚII și a SUPRATAXĂRII USR-PNL și-a intrat în mandat și la Bârlad”, anunță pesediștii bârlădeni pe pagina de socializare a organizației, descriind acest moment ca unul de început al luptei „bârlădenilor cu ei înșiși administrată cinic de niște politicieni scăpați de sub control democratic”.

„Parcările vor fi scoase la licitație ca să aibă Boroș bani de cheltuit pe monumente dacopate și pe asfaltări de străzi deja asfaltate. În ședința CLM Bârlad liberpluseriștii și-au modificat de OPT ori propriul proiect, ținut ipocrit timp de 30 de zile pe site-ul primăriei, din moment ce tot ei n-au fost de acord cu propriile propuneri. Au eliminat de pe listă categoriile defavorizate-persoane cu dizabilități/aparținători, veterani de război, pensionari, care ar fi trebuit să beneficieze de tratament diferit. Acceptarea amendamentelor noastre ar fi afectat însă interesele cleptocrate ale rețelelor de influență care gravitează în jurul acestor organizații”, scriu revoltați pesediștii bârlădeni pe pagina Organizației Municipale PSD Bârlad.

„PSD nu va accepta ca interesele financiare ale unei minorități rapace să distrugă și-așa firavul liant social al acestui oraș, nici pe al acestei țări. Vom ataca în instanță orice inițiativă care ridică si mai mult costul vieții romanilor/bărlădenilor, vom sancționa prin vot incompetența și egoismul celor care dețin puterea”, scriu pesediștii din Bârlad.

„Între timp lumea iese în stradă din cauza șomajului, a veniturilor scăzute, a regimului polițienesc instaurat de Guvernele Cîțu-Orban, a supraaglomerării ATI, a vaccinării clientelare din armată și din servicii, a subfinanțării sănătății și educației, a EUGENÍEI statale îndreptate împotriva bolnavilor noncovid și a vărstnicilor, a falimentării micilor antreprenori locali. Protestele vizează rezolvarea acestor grave probleme ale societății, însă scopurile dreptei sunt cu totul altele decât agenda cetățeanului”, mai scriu cei de la PSD Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.