INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER CONSTATATE DE CĂTRE POLIȚIȘTII VASLUIENI

0

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

Miercuri, 31 martie a.c., ora 20:05, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul național DN 24, în localitatea Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 47 de ani, din comuna Vetrișoaia, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule.        

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

**

Joi, 1 aprilie a.c., ora 15:50, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal DC 93, în localitatea Ruși, comuna Puiești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Neamț, condus de către un bărbat de 22 de ani, din aceeași localitate.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.        

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

***

Joi, 1 aprilie a.c., ora 18:00, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal DC 8, în localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice dar acesta a refuzat recoltarea acestor probe.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here