BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI, DUPĂ CE ȘI-A AGRESAT SOȚIA ȘI SOACRA

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reţinut un bărbat, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe.

           Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 55 ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe, după ce acesta și-ar fi agresat soția (cu care se află în procedură de divorț) și soacra.

 Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 1 aprilie a.c., ora 20.35, aflați în locuința comună, din municipiul Bârlad, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor și-ar fi agresat soția și soacra, provocându-le plăgi tăiate, cu un cuțit.

Cele două femei, în vârstă de 53, respectiv 85 de ani, au suferit plăgi superficiale și escoriații. Soția a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, de unde a fost externată în cursul zilei de astăzi.

Femeia de 85 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a necesitat transportul la spital.

Ca urmare a agresiunilor, victimele au suferit vătămări corporale ce vor necesita 8 – 9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (soția), respectiv 7 – 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (soacra).

 În urma intervenției în imobilul în care s-au produs infracțiunile sesizate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul bănuit care prezenta o plagă tăiată superficială, în zona abdomenului, fiind transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale.

 În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 2 aprilie a.c., poliţiştii bârlădeni l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

  Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.