MANDAT DE EXECUTARE PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea.

În cursul zilei de Miercuri, 10 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au căutat și depistat pe raza localității Albești, comuna Albești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 10 februarie a.c., Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”  și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. Infracțiunile au fost săvârșite în luna noiembrie 2018, ambele în stare de recidivă post-executorie.

      Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

**

În cursul zilei de ieri, 11 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au căutat și depistat pe raza localității Deleni, comuna Deleni, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui.

Pe numele acestuia, în data de 11 februarie a.c., Judecătoria
Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”mărturie mincinoasă.

      Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui și încarcerată la Penitenciarul Vaslui.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.