Patinoare pe drumurile comunale

În urma topierii zăpezii și a înghețului ulterior, multe dintre drumurile din județ, în special cele comunale, aflate în administrarea primăriilor, au devenit astăzi veritabile patinoare, impracticabile pentru autoturisme, mai ales cele grele, pentru microbuzele școlare sau vehicolele sătenilor, dar și pentru locuitori.

Imaginea alăturată este din comuna Deleni, unde în satul Mărgineri nu s-a dat cu niciun fel de material antiderapant, un utilizator al unei rețele de socializare scriind în dreptul său revoltat:

„Patinoarul de astăzi dimineața, 8.02.2021 din Mărgineni! Cum Dumnezeu, până la biserica din Ghilahoi s-a dat cu pietriș iar de la biserică spre Mărgineni, nu mai zic de Moreni, NU S-A DAT CU NIMIC !? Cum vine asta ? S-a terminat nisipul ? Carburantul ? Adică comuna Deleni înseamnă doar Zizinca, Bulboaca și Ghilahoi? Atât!? Microbuzul școlar mergea de parcă era cu sania… Dom’ primar, pe ce criterii s-a făcut dezghețarea/deszăpezirea ? Domnule primar, chiar vă doriți să ajungeți vedetă? Nu vă voi dezamăgi. „Succes”!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.