Depistat la controlul de frontieră tractând o rulotă neînmatriculată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat tractând o rulotă care nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de  06 februarie a.c., în jurul orei 10.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, la intersecția dintre comunicația Albița-Iași cu D.J. 244G, situată pe direcția localității de frontieră Podul Hagiului, un ansamblu rutier format dintr-un microbuz înmatriculat în Bulgaria și o rulotă, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare olandeze, condus de un bărbat, cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani.

 Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculelor în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că rulota nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculată pentru a putea circula pe drumurile publice din România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:              

Subcomisar de poliţie MIRICĂ IRINA

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.