Autoturism declarat furat din Marea Britanie, descoperit la frontiera de est

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism, marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

În data de 31 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, C.D., cu cetățenie română și R. Modova, în vârstă de 33 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un  autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.

 Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Craiova, contra sumei de 1.250 de euro și  că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 61.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:              

Subcomisar de poliţie MIRICĂ IRINA

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.