Deputatul PNL Tudor Polak îi arătă pârâul Delea ministrului Mediului

Primul care a spart gheța la capitolul întrebări și interpelări parlamentare în acest mandat a fost deputatul liberal Tudor Polak, care se vede treaba că este decis să rezolve una din promisiunile din campanie: decolmatarea pârâului Delea. Ieri, deputatul i-a trimis ministrului Mediului, Tánczos Barna, o întrebare oficială prin care cere sprijin în rezolvarea problemei care a dat de furcă autorităților locale de-a lungul anilor din cauza costurilor mari pe care le-ar implica.

„Încep săptămâna de muncă cu o problemă la care vasluienii așteptă de mult timp o soluție concretă și aplicabilă. Prioritatea mea: investiții la pârâul Delea.  Vasluienii știu foarte bine câtă vreme a fost neglijată și amânată orice transformare, vizibil necesară, a pârâului Delea. Pentru că îmi doresc, în numele vasluienilor care m-au trimis în Parlament, să rezolv această problemă, i-am formulat o întrebare oficială domnului ministrul al Mediului, Apelor și Pădurilor, Tánczos Barna, în care i-am explicat situația pârâului Delea. Îmi doresc să găsim împreună o soluție nu doar eficientă, dar și rapidă.

Părâul Delea arată deplorabil, crează disconfort și nu aduce cinste municipiului nostru. Încă din campania electorală mulți vasluieni mi-au cerut să iau atitudine cu privire la pârâul Delea. Eu mă țin de cuvânt. Caut soluții și-mi asum ca într-un timp cât mai scurt, alături de Ministerul Mediului și instituțiile de resort, să le găsesc”, a scris deputatul Tudor Polak pe pagina sa oficială de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.