Buzatu s-a îmbrăcat „ideologic”

„Baronul roșu”… cu barbă albă. Ce s-a întâmplat cu expresia asta, „baronul roșu”, aplicată liderului PSD Vaslui?! Unde a dispărut exprimarea care anima haștagiștii și liberalii în vremurile nu de demult apuse. Se pare că singurul care nu a uitat-o e tocmai pesedistul Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean, care s-a îmbrăcat „ideologic” înainte de Crăciun.

Crăciunul de anul ăsta le-a oferit ocazia vasluienilor să-l vadă pe președintele CJ Vaslui așa cum nu au mai făcut-o, în chip de Moș Crăciun. Buzatu a apărut în acest rol, de Moș Crăciun …sau de Moș Gerilă? Numai el știe, dar a făcut-o în comunele Bogdănești și Roșiești, pentru copiii care l-au așteptat pentru cadouri. Dulciuri și jucării, cutii cu surprize, hăinuțe și încălțăminte, produse de igienă și cărți.

Moș Crăciun Buzatu a lăsat cadouri și la cele două primării, și tot pentru copii, pentru cei pe care nu a reușit să-i întâlnească în drumul său.

Acțiunea a făcut parte din campania umanitară „Fii și tu un Moș Crăciun! Pune într-o cutie, un strop de bucurie”, derulată de Asociația Empatic.

„Am avut bucuria de a-l avea alături de noi și pe Moș Crăciun! De data aceasta unul special, reprezentat de președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care ne-a susținut, de altfel, în toate acțiunile derulate până acum. Mulțumim acestuia, dar și tuturor celor fără de care campania noastră nu ar fi avut o asemenea amploare: SC Nomis 2003 SRL, Loredana Georgiana Rotaru și părinților elevilor Școlii de dans „Happy Steps”, Asociației Caritas Iași, prof. Mihaela Ionașcu și copiilor de la clasă, precum și tuturor celor care, din țară sau din străinătate, au pregătit cadouri pentru acesti copii. Nu în ultimul rând, mulțumim voluntarilor noștri, celor care zile întregi au cărat, sortat, împachetat: Gabriela Grigoruță, Petronela Hurdubaia, Ana Maria Obreja, Alina Vițelaru, Roxana Sava, Vlad Ghețu”, a spus Mihaela Zărnescu, președintele Asociației Empatic Vaslui.

Peste 400 de copii din comunele Dumești, Solești, Deleni, Bogdănești și Roșiești s-au bucurat de darurile oferite de Crăciun, în cadrul campaniei umanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.