Consilierii locali PSD stau iar prost cu imunitatea

Continuă mascarada cu izolarea/carantinarea consilierilor locali social-democrați vasluieni, care iar sunt pregătiți să facă orice le oferă Covid-ul pentru a bloca activitatea viceprimarilor PNL-USR, Lucian Braniște și Cătălin Mândru. Pentru joi, 17 decembrie, primarul Vasile Pavăl a și inclus în dispoziția de convocare „videoconferință pentru consilierii carantinați/izolați”, deci trebuie să ne așteptăm ca vreo câțiva pesediști să urle din nou de acasă cum că nu se aude și că totul trebuie reluat altă dată pentru că, normal, „nu e nicio grabă”.

Tot bâlciul acesta este făcut în speranța că instanțele judecătorești vor anula hotărârea de numire a viceprimarilor, pentru că Vasluiul nu merită decât primari PSD, evident. Și apoi se mai întrebă toți de ce AUR a luat atâtea voturi în țara asta…

Cu Covid sau nu, toți consilierii așteaptă în această ședință ordinară numirile în adunările generale ale acționarilor la societățile unde Consiliul Local Vaslui este acționar și unde toată lumea vrea, dar mai ales PNL și USR PLUS. Va fi cu contre și aici, dar propunerile dreptei vor trece, datorită majorității.

Până la urmă, ce ne doare cu adevărat: poate face cineva un pustiu de bine și pentru cetățenii municipiului Vaslui și să întrebe în cadrul ședinței și despre chestiunea foarte importantă care este dezbaterea publică pentru zonarea municipiului în vederea stabilirii taxelor și impozitelor pe anul viitor. În toate documentele supuse dezbaterii publice nu găsești nici cu lumânarea valoare punctului zonal. Nu de alta, dar să-și facă și oamenii niște calcule, dacă tot e dezbatere publică.

Dragi consilieri locali, aveți ocazia să faceți cu adevărat ceva pentru municipiul Vaslui!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.