„A fost o onoare să reprezint judeţul Vaslui şi vasluienii în Parlamentul României”

Deputatul Pro România Daniel Olteanu, candidat la alegerile de duminică pentru un nou mandat, a declarat, luni, în urma rezultatelor din care a rezultat că formațiunea sa nu va intra în Parlament, că încheie o etapă în care a muncit foarte mult şi că „a fost o onoare” să reprezinte judeţul Vaslui în Parlamentul României.

Într-o postare pe pagina sa de socializare Olteanu s-a arătat dezamăgit de prezenţa scăzută a cetăţenilor la urne și a condamnat din nou Guvernul PNL pentru organizarea alegerilor în pandemie.

„Capăt de drum, după patru ani în Parlament şi după nişte alegeri electorale cu rezultate care arată că, înghiţită pe nemestecate, democraţia are efecte secundare grave pentru noi, românii. Îmi pare rău că foarte mulţi au decis să boicoteze scrutinul de ieri, pentru care Guvernul PNL a sacrificat vieţile a mii de oameni, după ce a pus setea de putere mai presus de siguranţa şi sănătatea tuturor, organizând cu tot dinadinsul alegeri în pandemie”

Deputatul Pro România și-a prezentat activitatea parlamentară pentru electorat, declarând că a a avut un mandat încărcat și spunând că a fost o onoare să reprezinte județul și pe vasluieni:

„Ca deputat, am avut un mandat încărcat (activitatea mea e publică, o găsiți aici: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=204…) și a fost o onoare să reprezint județul Vaslui și vasluienii în Parlamentul României. Le mulțumesc celor care m-au susținut și m-au încurajat, fiecare ați contribuit la reușita mandatului meu!”.

Olteanu le-a mulţumit celor care l-au susţinut, colegilor de partid, dar şi adversarilor politici.

„Le mulţumesc şi adversarilor politici, aprecierile lor în unele momente şi ura lor făţişă în altele mi-au arătat că proiectele mele sunt valoroase şi că merită să merg mai departe, dovadă că Drumul Expres Tişiţa – Albişa, mai cunoscut ca „Autostrada Vasluienilor”, a intrat în linie dreaptă odată cu semnarea contractului pentru realizarea Studiului de Fezabilitate. Le mulţumesc colegilor din ALDE şi din PRO România! Alături de ei, am pus Vasluiul pe lista judeţelor cu cele mai bune scoruri electorale la nivel naţional: în 2019, la alegerile europarlamentare locul 5 pe ţară şi în 2020, la alegerile locale locul întâi, iar la cele de pe 6 decembrie locul al doilea. Celor care au votat PRO România, le transmit să-şi păstreze convingerea că niciun efort nu este în zadar pentru România”, a subliniat Daniel Olteanu.

„Vasluienilor, le doresc să aibă în Parlament oameni la fel de motivați, de deschiși și cu bună-credință așa cum am încercat să fiu eu, până la final; le respect decizia și le spun MULȚUMESC! Eu am rămas și voi rămâne același, Daniel Olteanu”, și-a încheiat mesajul pentru vasluieni deputatul Daniel Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.