Rețetele la Diazepam din farmaciile vasluiene cu telefoane de la Antidrog se țin bine

 

Dacă tot s-a deschis sezonul la politiști demiși, asezonăm și noi, după gust, cu o informație savuroasă despre polițiștii vasluieni de la Antidrog, băieții ăia acoperiți, care, din când în când, mai descoperă și ei câte ceva. Dacă nu știați, lunar, aceștia trebuie să verifice stocurile de medicamente ,,periculoase,, gen Diazepam, Xanax, Distonocalm și alte bunătăți cu care suntem de acord și care ne fac mioriticul mai suportabil. Adică, la începutul fiecarei luni, băiețiilor le sunt trimise de la farmacii documentele cu noile stocurile, iar la finalul lunii trebuie să constate ce s-a vândut, atenție, pe baza rețetelor prescrise de către medici.

 

Cele prescrise corect, dar mai ales cele neprescrise, dar ștampilate gata de către medici și trimise pe sub mână la farmacii, unde sunt date la ,,cunoștințe,, , adică oameni de afaceri, politicieni, directori, sau pur si simplu, oameni frumoși și de bine, abonați ai farmaciștilor, persoane care nu au nici timp și nici nu vor să-și etalezele insomniile și slăbiciunile psihice în fața doctorilor.

 

Polițiștii știu asta, dar e greu de demonstrat, pentru că farmaciștii completează rețetele nu numai cu dreapta lor, dar uneori și cu stânga chiar, iar mai apoi cu alte drepte și stângi aparținând colegilor, soților. Deci polițiștii noștri își limitează activitatea la controlul stocurilor de medicamente. Dar și aici o fac de râsu lor și plânsul legii. Scris e că acțiunea lor să fie inopinată. Ei, numai inopinată nu este, asta pentru că șefii lor au hotărât că pot face treaba asta în numai câteva zile la sfârșitul lunii. Și cum farmaciile sunt câte ciuperci după ploaie, iar controalele nu se pot face decât în prezența șefului de farmacie, care stă și nu stă tot timpul la muncă, oamenii noștri dau înainte niște telefoane pentru ca să fie siguri că își pot face treaba și nu umblă aiurea pe drumuri.

 

Mai mult, dau telefoane chiar cu o săptamână înainte de a veni în control, asta întamplându-se mai ales în ultima miercuri și joi din lună, pentru că vineri băieții fac situația, deci timp berechet pentru farmaciști să completeze rețetele nasoale. La Vaslui totul e un perpetuum mobile pentru ca să îndeplinească una din legile fizicii, care spune că în natură nimic nu se pierde, totul... adoarme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.