Municipiul Vaslui va avea o cantină socială și un centru rezidențial pentru persoane fără adăpost


Katar Conneg SRL a semnat contractul de execuție pentru construcția unui proiect, care va include mai multe facilități sociale, printre care o cantină socială și un adăpost de noapte pentru oamenii străzii.

Compania de construcții Katar Conneg SRL anunță semnarea contractului de execuție lucrări pentru un proiect destinat unor facilități sociale, în municipiul Vaslui.

Contractul, în valoare de aproximativ 19,5 milioane de lei, fără TVA, presupune construirea unui imobil, cu destinații sociale multiple. Conform proiectului, aici va funcționa o cantină socială, un centru rezidențial pentru persoane fără adăpost, un adăpost de noapte pentru oamenii străzii, dar și un cămin pentru persoane vârstnice și centru rezidențial pentru îngrijiri paliative.

Clădirea, care va fi situată în municipiul Vaslui, pe strada Mareșal Constantin Prezan, va avea o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați și un regim de înălțime cu subsol, parter și un etaj.

Suntem onorați să fim parte a acestui proiect care va avea un impact semnificativ asupra vieții oamenilor din Vaslui. Acest proiect va oferi multiple beneficii comunității locale, asigurând sprijin pentru persoanele vulnerabile și contribuind la dezvoltarea infrastructurii sociale a municipiului Vaslui”, precizează reprezentanții Katar Conneg


Katar Conneg SRL este o companie de construcții cu o vastă experiență în realizarea proiectelor de infrastructură și clădiri civile, având un portofoliu diversificat, ce acoperă o varietate de nevoi comunitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.