CSM Vaslui, aproape de o surpriză cu campiona Dinamo București

Ca ultimă clasată, după schimbarea antrenorului, CSM Vaslui a făcut un joc bun pe teren propriu, campioana CS Dinamo Bucureşti înving-o la limită, cu scorul de 27-26, după ce echipa vasluiană a condus la pauză, 13-14, vineri seară, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

CSM Vaslui a făcut un meci bun în fața campioanei, Dinamo, fiind foarte aproape de un rezultat de egalitate. Formația vasluiană a pierdut la limită, scor 26-27.

În fața unei săli arhipline, CSM Vaslui a codus la pauză, după ce a revenit de la o diferență de trei goluri în favoarea oaspeților. Dinamo a intrat cu avans minim în ultimul minut, Xavier Pascual a cerut time-out, cu 37 de secunde înainte de final, campioana a atacat în superioritate, Kasparek a pătruns pe culoar, însă Petrila a apărat aruncarea cehului. Vasluiul a plecat în atac, însă iranianul Yousefinezhad a făcut fault în atac la același Kasparek, iar campioana a plecat victorioasă de la Vaslui. Fanii vasluieni au văzut un joc mult mai bun după schimbarea antrenorului, Ovidiu Mihăilă debutând pe banca Vasluiului cu un joc mult mai curajos, care dă speranță într-un reviriment al formației aflată pe ultimul loc.

Golurile echipei vasluiene au fost marcate de Amin Yousefinezhad 8, Nemania Vucicevic 4, Silvian Amihăesi 3, Vlad Hușanu 3, Răzvan Chiratcu 3, Maxim Oancea 2, Alexandru Ionescu 1, Marius Szoke 1, Răzvan Pavel 1.

„Echipa noastră ne-a oferit emoțiile de care aveam nevoie, ne-a ridicat în picioare și ne-a făcut să ne reamintim de ce handbalul este un sport atât de iubit în Vaslui! Chiar dacă am suferit o înfrângere, jocul împotriva celor de la CS Dinamo Handbal ne oferă speranță pentru viitor! Să nu uităm că suntem singura echipă ce a câștigat o repriză împotriva campioanei, în acest sezon de LigaZimbrilor!”, au scris cei de la CSM Vaslui pe pagina proprie de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.