CSM Vaslui are antrenor nou

„Lanterna roșie” a Ligii Zimbrilor, CSM Vaslui, echipă ce a acumulat doar 4 puncte în primele 10 etape, are de miercuri un nou antrenor. Ovidiu Mihăilă și-a suspendat contractul cu Federația Română de Handbal pentru a o antrena pe CSM Vaslui, având ca obiectiv evitarea retrogradării.

La două săptămâni după ce Raul Fotonea a părăsit funcția de antrenor al CSM Vaslui, timp în care interimatul pe banca handbaliștilor vasluieni a fost asigurat de Borgdan Pralea, Ovidiu (Coco) Mihăilă a semnat un contract până la finalul sezonului, cu posibilitatea de prelungire. Noul tehnician și-a intrat deja „în pâine, conducând primele antrenamente, după ce, anterior, a avut o discuție cu primarul Vasile Pavăl și consiliul de administrație al CSM Vaslui în care i-au fost prezentate obiectivele: evitarea retrogradării și a situației de anul trecut, când vasluienii au rămas în Liga Zimbrilor după ce au câștigat barajul. Primul hop al noului antrenor este chiar mâine, 17 noiembrie 2023, când, de la ora 18, CSM va înfrunta pe propriul teren Dinamo București. Până la finalul turului de campionat, vasluienii vor mai juca în deplasare cu HC Buzău și acasă, cu CSM Sighișoara.

În vârstă de 50 de ani, Ovidiu (Coco) Mihăilă a fost antrenor la Steaua București în mai multe rânduri, inclusiv în sezonul trecut, colaborare încununată cu o calificare în cupele europene. Coco a mai fost antrenor și la Gloria Buzău, în Liga Florilor, calificându-și echipa feminină în două rânduri în cupele europene și, în trecut, a mai pregătit și naționala de tineret a României, la masculin, calificându-se la Campionatul Mondial din 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.