Autoturism furat din Muntenegru, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Skoda Fabia, care figura în bazele de date ca fiind furat din Muntenegru.

În data de 13 martie a.c., în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 49 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca Skoda Fabia, înmatriculat în Muntenegru.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Muntenegru.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că, la rugămintea unui concetățean, transportă autoturismul în Republica Moldova și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 40.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.