Pesedeul din Bârlad a prins primarul cu „scândura din lemn”

Borduri montate pe „scânduri de lemn”. Este descoperirea pe care pesediștii bârlădeni au făcut-o în oraș, promițând, pe pagina lor de socializare, că vor sesiza autoritățile statului.

Pesediștii din Bârlad au descoperit „scânduri de lemn” sub bordurile montate în oraș. Scândura este mereu din lemn, dar dincolo de exprimarea pleonastivă a pesediștilor bârlădeni mult mai gravă este observația pe care aceștia o fac printr-o postare pe pagina lor de socializare:

„Mitică-fară-frică și Nomis-fară-școală lovesc din nou!

Deși se lauda că are cel mai mare buget pentru investiții din paleolitic înspre zilele noastre, Boroș se dovedește a fi cel mai slab primar de la ispravnici încoace!! Evident, slab pregătit, că la carcasă stă și el binișor chiar dacă d-na Caro îl vede ca o furnică (probabil o termită la cum toacă inutil banii publici!).

În imagini vedeți cum Nomis a montat, iar Boroș cu vestuța a acceptat ca bordurile să fie montate pe scânduri de lemn!!! Nu știm ce e în capul lor, doar semnalăm, ne închinăm și renunțăm să mai facem doar pe facebook agitație! De astăzi vom scrie la instituțiile statului.

PS: Mitică, poți să-i transmiți d-nei profesoare că nivelul intelectual al unui profesor de gimnaziu trebuie să treacă dincolo de Greierele și furnica, iar versificația dincolo de nivelul unui Plugușor? Asta ca să sperăm că în afară de manual un profesor de literatură are lecturi consistente extracurriculare, chiar dacă a făcut facultatea la Casa de cultură…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.