Anunț umanitar! Anastasia Lauran, o fetiță minunată de numai 4 ani, își vrea copilăria înapoi!

La doar patru ani, Anastasia Lauran, o minune de copil, a fost obligată să dea piept cu cea mai necruțătoare boală – cancerul, fiind diagnosticată cu o tumoră cerebrală malignă. 
 

A fost operată, cu succes, de ependimom anaplazic, de gradul III. După reușita operației, pe lângă mila lui Dumnezeu, șansa Anastasiei rămâne protonoterapia, care, din păcate, nu poate fi făcută în țară, ci într-o clinică din Viena. Doar costul tratamentului este de 60.000 de euro, o sumă care depășește cu mult posibilitățile familiei. 

În urma operației, a rămas cu imposibilitatea de înghițire, o paralizie a unor nervi, care nu îi dau voie să înghită absolut nimic. Din acest motiv, ea are traheostoma, un tub în gât prin care respiră și gastrostoma, un furtun prin care e alimentată. Pentru problema aceasta, ea va avea nevoie de terapie cu logoped, care să o reînvețe să înghită.

Ajutorul fiecăruia dintre noi poate să redea sănătatea micuței Anastasia și bucuria în rândul familiei sale! Putem contribui, efectiv, la însănătoșirea ei! 

Lauran Roxana Claudia
RON: RO74BTRL02201201L59026XX 

EUR: RO93BTRLEURCRT00L5902601

USD:
RO36BTRLUSDCRT00L5902601

Episcopia Hușilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.