TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI PENTRU CĂ A ÎNCERCAT SĂ-I FURE CĂȘTILE UNUI ALT TÂNĂR

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Bârlad, bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată, la data de 29 noiembrie 2022, în municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 29 noiembrie 2022, la ora 19:50, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi abordat persoana vătămată, un tânăr de 17 ani din Bârlad, în zona străzii Cetatea de Pământ, și, prin folosirea violenței, ar fi încercat să o deposedeze de o pereche de căști pe care aceasta le purta la gât. Pentru a scăpa de agresiune, persoana vătămată a fugit într-un complex comercial din zonă, de unde a sesizat polițiștii.

La data de 30 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul de 17 ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

 Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului cercetat.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.