12 familii din județ au primit ajutoare de urgență de la Guvern

12 familii din județul Vaslui au primit ajutoare de urgență de la Guvern – sume cupinse între 1.500 și 5.500 de lei, întrucât se aflau în situații de necesitate ca urmare a unor incendii și fenomene metereologice, cu probleme grave de sănătate sau în sărăcie.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, acordarea unor ajutoare de urgenţă în sumă totală de 995.500 lei pentru sprijinirea a 232 familii şi persoane singure din țară, care fie se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii sau fenomene meteorologice periculoase, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială.

Din județul Vaslui au fost ajutate familii din municipiul Vaslui (4.000 de lei) și municipiul Bârlad (3.500 de lei), din comunele. O familie din satul Văleni, comuna Pădureni a primit cea mai mare sumă – 5.500 de lei, în vreme ce două familii, din satul Pribești, comuna Codăești, și satul Ciocani, comuna Ciocani, au primit câte 4.000 de lei. Cu suma de 3.500 de lei a fost ajutată o familie din satul Barboși, comuna Hoceni, iar alte două familii din municipiul Huși și satul Păltiniș, comuna Băcești, au primit câte 3.000 de lei. Cu 2.000 de lei a fost sprijinită o familie din satul Văleni, comuna Pădureni, iar cu sume de 1.500 de lei familii din satul Rădești, comuna Costești, și din satul Gârceni, comuna Gârceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.