Raisa Enachi, deputat AUR: „Singura soluție este Unirea”

Declarația președintelui Republicii Moldova, potrivit căreia românii trebuie să economisească energie pentru a ajuta Republica Moldova” a stârnit o reacție din partea deputatului AUR de Vaslui Raisa Enachi, de origine basarabeană: „De ce se vine la București doar când este nevoie de ajutor?”.

„De ce se vine la București doar când este nevoie de ajutor?”, se întreabă parlamentarul de Vaslui Raisa Enachi, eleasă deputat în județul Vaslui din partea AUR. Întrebarea vine ca reacție la declarația Maiei Snadu, președintele Republicii Moldova: „Eu cred că, dacă inclusiv consumatorii din România ar face un efort pentru a economisi puțin, această cantitate economisită ar fi suficientă pentru Republica Moldova, pentru ca noi să putem să depășim care este consumul estimat de energie electrică al Republicii Moldova”.

„Vom ajuta ori de câte ori va fi nevoie pe frații de peste Prut”, scrie Raisa Enachi pe pagina sa de socializare, însă se întreabă, în același timp: „Singura soluție este Unirea, de ce se ascunde acest subiect?”. „Fără graniță la Prut!”, scrie în finalul mesajului său parlamentarul vasluian provenit de dincolo de Prut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.