Fost fotbalist al FC Vaslui: „Am băgat toți banii pe care îi aveam. Mi-am vândut și mașina”

Cu ce se ocupă acum fostul fotbalist? „Fac absolut tot”. Fostul jucător al FC Vaslui a părăsit lumea fotbalului și s-a dedicat afacerilor. El a povestit, pentru Gazeta Sporturilor, despre afacerea pe care a pornit-o și câți bani a investit pentru a-și îndeplini visul.

Fost jucător la echipe precum FC Vaslui, U Cluj, Rapid, Botoșani sau Chiajna, Raul Costin a ieșit din lumea fotbalului și se dedică afacerilor. El a povestit, pentru Gazeta Sporturilor, despre cafeneaua pe care o deține în București și câți bani a investit pentru a-și îndeplini visul.

„Este o tendință în momentul de față. E un domeniu plăcut, destul de greu. Oricine apreciază o cafea bună. Povestea a început în urmă cu un an și 8 luni. Am căutat vreo 6 luni locație și am găsit în Cotroceni, acolo unde am ajuns prima dată în București, când am semnat cu FC Național.

Raluca (n.r. – soția lui Raul Costin) a găsit o casă, pe un colț. A devenit al doilea nostru copil. Ambii lucrăm acolo. Fac absolut tot acolo. Chiar am terminat un curs de barista și pot face o inimioară în cafea. Secretul e în lapte, e nevoie să fie la temperatura optimă.

Nu e ușoară trecerea de la somnul de după-amiază, care era parte din rutina unui fotbalist. Acum ești ca la locul de muncă. Când am dat drumul cafenelei era pandemie.

Când am început pe acest drum nu ne-am gândit la câți bani vom câștiga. Dacă faci totul cu drag și pui suflet, 100% vor veni beneficiile. 

Am băgat toți banii pe care îi aveam. Mi-am vândut și mașina. A fost o investiție destul de mare. Dacă primeam banii pe care i-am pierdut în carieră, mai deschideam 6 cafenele. Am pierdut destul de mulți bani, cam 200.000 de euro, pentru că au fost echipe care s-au desființat. De la Rapid am pierdut, de la U Cluj, de la Vaslui”, a spus Raul Costin.

Raul Costin a plecat de la Rapid în vara lui 2022, după ce în sezonul 2021-2022 a bifat un singur meci, în Cupă. FC Național, Dacia Mioveni, FC Vaslui, Simruq (Azerbaidjan), U Cluj, FC Botoșani, Rapid, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, FC Argeș și CS Mioveni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.