Crucea Roșie Vaslui: „Pedalează pentru inima ta!”

Pentru 1 octombrie, Crucea Roșie Vaslui, alături de voluntarii de la Lions, în invită pe vasluieni în Piața Civică, de la ora 10.00, pentru a sărbători Ziua Mondială a Inimii prin parcurgerea unui traseu cu bicicleta. „Pedalează pentru inima ta!”, este numele acțiunii.

„Pendalează pentru inima ta!” este numele acțiunii pe care Crucea Roșie Vaslui o propune vasluienilor pe 1 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii. „Voluntarii Crucii Roșii Vaslui împreună cu voluntarii Lions vă propun să ieșim împreună cu bicicleta și să pedalăm pentru o inimă sănătoasă”, transmit cei de Crucea Roșie Vaslui. „Anual, pe 29 septembrie, se sărbătorește ziua mondială a inimii, eveniment cu ocazia căruia dorim să reamintim tuturor faptul că bolile cardio-vasculare pot fi prevenite cu succes prin adoptarea unul stil de viață sănătos. Mâncatul în exces, lipsa exercițiilor fizice, dietele nesănătoase, fumatul, tensiunea arterială ridicată și nivelul ridicat al colesterolului și al glucozei sunt factori care pot declanșa boli de inimă și care ne amenință propria viață și pe cea a celor dragi”, spune Crucea Roșie Vaslui.

„Ziua Mondială a Inimii a fost sărbătorită pentru prima dată în anul 2000, cu scopul de a informa populaţia din întreaga lume cu privire la principala cauză de deces : bolile cardiovasculare.

Vă așteptăm să pedalăm împreună pentru o inimă sănătoasă!”, este mesajul celor de la Crucea Roșie Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.