Sfaturi practice pentru vasluieni: „Dacă nu vom urmări consumul kilowaților de la contor, va fi foarte greu!”

Vor fi sume colosale!”. Astfel sună avertismentul primarului din Șuletea, Ciprian Tamaș, către locuitori, consumatori casnici de energie electrică. Edilul îi îndeamnă pe locuitori să nu depășească un consum lunar de 255 kw și le pune la dispoziție un angajat al primăriei pentru a-i ajuta să treacă peste „acest hop”.

Edilul din Șuletea este din nou cu un pas înaintea celorlalți primari din județ, implicându-se direct în probelemele pe care locuitorii le-ar putea avea legat de consumul și plata facturilor la energia electrică. Chiar dacă, deocamdată, aceste probleme sunt la timpul viitor.

Însă primarul Ciprian Tamaș ține să-și avertizeze locutorii, dar și să le ofere ajutor, chiar dincolo de atrobuțiile directe ale instituției pe care o conduce.

„Am rugăminte la dumneavoastră, la toți locuitorii comunei noastre, să luați în serios situația în care ne aflăm și să înțelegeți că dacă nu vom urmări consumul kilowaților de la contor, va fi foarte greu!”. Este avertismentul pe care, preocupat pentru situația socială viitoare a locuitorilor, îl transmite primarul din Șuletea.

Ciprian Tamaș vine apoi cu sfaturi practice pe care locuitorii să le urmeze pentru a depăși cât mai ușor criza care se anunță legată de facturile lor la energie electrică. „În linii mari, trebuie să fim atenți să nu depășim un consum lunar de 255 kw! În luna februarie a anului viitor, fiecare furnizor de energie electrică va face regularizarea consumului la fiecare abonat! Dacă ne va ieși un consum mediu până în 255 kw, atunci vom fi salvați! Dacă vom depăși această cotă, atunci vom avea de plătit bani mulți, în funcție de tariful furnizorului nostru …Dar vă spun că pentru mulți dintre noi va fi foarte greu! Vor fi sume colosale!”, le transmite edilul șuleștenilor pe un grup de socializare al comunei.

Primarul vine în întâmpinarea acestor probleme ale locuitorilor cu un ajutor direct: un angajat al primăriei va căpăta atribuții suplimentare, peste fișa postului: va ajuta oamenii să trimită indexul la operatori. „La primărie, îi voi delega atribuții unui coleg să fie la dispoziția dumneavoastră, să puteți trimite lunar indexul la operatori! Vom ține aproape, vom fi lângă dumneavoastră mereu, și sunt convins că vom reuși să trecem și peste acest hop!”, promite primarul din Șuletea, Ciprian Tamaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.