CSM Vaslui, fără victorie acasă în acest sezon

CSM Vaslui a pierdut meciul cu Minaur Baia Mare, scor 22-32 (8-18), în cea de-a 3-a a etapă a Ligii Zimbrilor. În a patra etapă, echipa vasluiană joacă cu CSM București, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17.

Jucătorii de la CSM Vaslui au avut o primă repriză modestă, cu 4 goluri marcate în primul sfert al partidei, ceea ce le-a dat ocazia adversarilor să se desprindă la zele goluri diferență, profitând mai ales de greșelile din ofensivă, desprinzându-se la zece goluri pe faza a doua și contraatac. Pagina de socializare a clubului vasluian notează că formația vasluiană a irosit trei din cele șapte aruncări de la 7 metri acordate, iar Amin Yousefinezhad a suferit o accidentare gravă în debutul meciului.

De asemenea, ucraineanul Vladislav Kobzîi a fost indisponibil, după ce a ajuns la spital cu o amigdalită.

În urma acestui ultim rezultat, CSM Vaslui coboară pe locul 11 în clasament, cu 3 puncte, iar etapa viitoare va evolua în deplasare, cu CSM București.

CSM Vaslui: Valentin Petrila, Artsem Padasinau – Amin Yousefinezhad 1, Gabriel Cumpănici 3, Andrei Popa 1, Bogdan Cîrchea 2, Rareș Păunică, Dragoș Soare 3, Maksym Karamyshev 2, Silvian Amihăesi 4, Vlad Hușanu 4, Vladimir Carali, Bogdan Păunescu, Maximilian Oancea 1, Florin Acatrinei, Răzvan Chiratcu 2.

Antrenori: Bogdan Pralea și Sebastian Hagiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.