BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURTURI

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Vaslui, bănuit de comiterea a trei furturi, în perioada 21 – 29 august 2022, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în perioada 21-29 august 2022, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor, în timp ce se afla într-un cimitir din municipiul Vaslui, profitând de neatenția persoanelor vătămate, ar fi sustras mai multe poșete/borsete, care conțineau bunuri de valoare sau bani, lăsate nesupravegheate. Prejudiciul cauzat în urma comiterii infracțiunilor a fost estimat la 7.000 de lei.

În data de 3 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 4 septembrie 2022, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.