Autoritățile negreștene cer locuitorilor susținerea sportului local

Negreștenii, ca și restul vasluienilor, pot direcționa 3,5% din impozitul pe venit pe care îl dau statului, către asociațiile sportive locale. Acest lucru le este reamintit lor de către primărie după ce echipa de handbal masculin J3 a CSO Negrești s-a calificat pentru Turneul Final Speranța.

Echipa de handbal de juniori din Negrești a reușit calificarea la Turneul Final după ce a câștigat grupa Speranța 1. Turneul final Speranța se va desfășura la Râmnicu Vâlcea în perioada 11 – 15 mai 2022. Cele 8 echipe calificate au fost împărțite în două grupe, echipa CSO Negrești fiind repartizată în prima dintre ele, alături de CSO Tricolorul Breaza, CSS2 București și Liceul Tehnologic Lucian Blaga din Reghin.

„Să le urăm succes sportivilor noștri!”, transmite Primăria Negrești, cu această ocazie, reamintindu-le iubitorilor sportului din oraș că pot susține sportul local prin direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit ce se percepe de stat, către Asociația Clubului Sportiv Orășenesc Negrești.

„Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit aferent anului 2021 care poate fi redirecționată de fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta, în cazul de față către Asociația Clobul Sportiv Orășenesc”, se spune în mesajul Primăriei Negrești.

Prin intermediul prevederii 3,5% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice care realizează venituri provenind din salarii sau alte surse pot direcţiona, anual, 3,5% din impozitul pe venit ce se percepe de stat, către o entitate non-profit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.