„Actual votant PNL – după adoptarea green pass cu votul dumneavoastră – fost votant PNL”

0

Asta îi scrie un vasluian deputatului Tudor Polak pe pagina sa de socializare, după ce îi relatează prin ce a trecut după vaccinare: „După toată această procedură medicală, vaccin-trei doze și tratament anti Covid, m-am ales și cu o tensiune arterială mărită (17 cu 10), afecțiune pe care nu reușesc să o tratez, respectiv să o scad și să revin la valori normale”.

Părerile vasluienilor în privința vaccinării rămân împărțite, cu atât mai mult cu cât se înmulțesc cazurile celor care, în ciuda vacinării, s-au îmbolnăvit sau chiar au căpătat și alte afecțiuni.

Astfel, un vasluian „pățit” îi scrie un mesaj deputatului liberal Tudor Polak declarându-i că a fost votant PNL, dar, dacă va vota pentru certificatul verde, nu va mai pune ștampila pe acest partid.

„Domnule deputat, vă rog să citiți mărturia domnului Surugiu – șeful Sindicatului Național al Agenților de Poliție cu privire la efectele adverse ale produselor puse pe piață de Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson și să cumpăniți foarte bine când veți vota discriminarea pe baza certificatului verde”, îi scrie vasluianul deputatului liberal.

Acesta, Petrescu Mihu pe numele său, îi relatează prin ce a trecut personal:

„Așa cum v-am mai informat, am ales să mă vaccinez și în prezent am ajuns la treia doză Pfizer, aceasta fiind o decizie personală, pe care am luat-o fără să fiu convins sau constâns de cineva.

Ca reacții adverse, după prima doză și după rapel, am avut dureri groaznice de articulații, mi s-au umflat picioarele si palpitații la inimă.

A urmat cea de-a treia doză, iar la o săptămână, am descoperit singur că sunt pozitiv-Covid și asta în urma unor dureri mari de cap, nas înfundat și stări de oboseală accentuată.

Am urmat un tratament prescris de medic, chiar din prima zi și nu așa cum ar fi fost după procedurile DSP-ului, adică să stau cel puțin cinci zile fără tratament, până la primirea rezultatului testării făcute de ei.

După toată această procedură medicală, vaccin-trei doze și tratament anti Covid, m-am ales și cu o tensiune arterială mărită (17 cu 10), afecțiune pe care nu reușesc să o tratez, respectiv să o scad și să revin la valori normale.

Astăzi am fost la un renumit cardiolog, care mi-a dat un tratament pentru inimă, mi-a recomandat un regim alimentar sever și mi-a spus că această problemă și starea mea de sănătate, este din cauza vaccinului !!!

Concluzia mea clară și mesajul către autorități este că aceste reacții adverse trebuie să fie monitorizate de către medici și totodată să fie făcute publice, iar cei care vor să se vaccineze să fie informați corect în prealabil.

Cât despre doza patru (cinci, șamd), recomand cu toată „dragostea”, să o facă domnul Gheorghiță, dl Arafat, dr Rafila și cine mai dorește, că doze avem, slavă Domnului!!!”

La sfârșitul mesajului, acesta se recomandă astfel față de parlamentarul liberal: „Petrescu Mihu – actual votant PNL – după adoptarea green pass cu votul dvs – fost votant PNL”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here