Apeluri la solidaritate pentru Cornelius Drăgan

Rețelele de socializare, paginile și grupuri din Vaslui, găzduiesc zilele acestea multe apeluri la solidaritate cu tânărul poet vasluian Cornelius Drăgan venite din partea prietenilor, colegilor și altor vasluieni inimoși. Acesta suferă de o afecțiune medicală care poate fi operată la o clinică din Turcia și costă 40.000 de euro.

„Uneori, stă în puterea noastră să oferim șansa la viață!”, scriu colegii poetului vasluian Cornelius Drăgan de la Direcția de Asisistență Socială și pentru Protecția Copilului pe pagina de socializare a instituției lansând un apel la solidaritate cu acesta.

„Tânărul poet vasluian CORNELIUS DRĂGAN, angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, are nevoie de noi toți pentru a câștiga lupta cu boala!
A fost diagnosticat recent cu o afecțiune medicală pentru care se poate interveni chirurgical doar la o clinică din Turcia și și-a pus toate speranțele în reușita acesteia! Pentru întregirea costurilor operației, care însumează 40.000 de EURO, este necesară mobilizarea noastră, a tuturor celor care îl cunosc, îi apreciază valoarea artistică sau pur și simplu nu pot rămâne indiferenți la situația dificilă pe care o traversează”, scriu colegii lui Cornelius Drăgan într-un mesaj care, sub alte forme și alte cuvinte de suflet, a fost preluat și de alte instituții, precum Consiliul Județean Vaslui, de prieteni ai poetului, dar și alți vasluieni inimoși.

Cu toții sunt hotărâți să contribuie la strângerea sumei necesare, astfel încât cei de la DGASPC le transmit vasluienilor și mijloacele concrete prin care își pot aduce contribuția: „Haideți să fim solidari cu tatăl, soțul, colegul, poetul Cornelius Drăgan! Împreună putem strânge suma necesară intervenției chirurgicale prin transfer bancar/depunere numerar în unul dintre conturile de mai jos:
Titular cont: Drăgan Cornelius Ioan
Cont Revolut: @cormello99
Cont în lei: RO93RZBR0000060006651076
Cont în euro: RO97RZBR0000060023043907
Cont în lei: RO84BTRLRONCRT00N7910102
Cont în euro: RO69BTRLEURCRT00N7910102”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.