Angajatorii vasluieni pot comunica locurile de muncă disponibile direct pe siteul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă

0

De luna aceasta, angajatorii vasluieni pot comunica locurile de muncă pe care le au disponibile direct pe siteul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, anofm.ro, în secțiunea Servicii Online.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui a anunțat că angajatorii vasluieni au la dispoziție, începând cu luna aceasta, un nou mijloc pentru a-și comunica locurile de muncă pe care le au vacante și disponibile pentru șomerii vasluieni. „Serviciul on-line pentru comunicarea locurilor de muncă vacante sau ocuparea acestora – S.E.M.M. Sistemul Electronic de Mediere a Muncii, oferit de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, a devenit operativ şi este public pe site-ul www.anofm.ro, în secţiunea Servicii online/Angajatori, sau accesând direct link-ul:

https://www.anofm.ro/serviciionline/serviciionlineangajatori.html?agentie=&categ=14&subcateg=1. În acest sens, vă rugăm să descărcaţi şi să consultaţi instrucțiunile de autentificare/înregistrare în Platforma Servicii Online Angajatori”, se arată într-un comunicat al AJOFM Vaslui.

„În situaţia în care nu doriţi ca locurile de muncã pe care le comunicaţi sã fie destinate medierii şi afişãrii lor la sediile instituţiei noastre, înainte de salvare, la ultima întrebare adresatã: „Doriţi sã fie publicã oferta?” , veţi rãspunde cu „ Nu””, se mai precizează în același comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here