Mihai Botez, deputat USR de Vaslui: „PNL a ales destinul gropii de gunoi a istoriei, alături de domnul Iohannis”

Decizia de aseară a PNL este o rușine, o palmă peste față pentru toți votanții care au ales PNL pentru a scăpa de PSD”, scrie Mihai Botez, liderul USR din județ, revoltat după anunțul celor care voiau să „scape România de PSD”, peneliștii, că vor face guvern împreună cu acest partid.  

„Cum poți să spui că salvezi țara aducând hoția și analfabetismul în Guvernul României?”, scrie Mihai Botez pe pagina sa de socializare, președintele userișrilor din județ fiind de-a dreptul scandalizat de noua alianță guvernamentală dintre PNL și PSD, cimentată prin anunțurile liberalilor.

„Cu cine vrea domnul Cîțu să facă reformă? Cu Grindeanu, Tudose și Firea? Oamenii împotriva cărora s-a stat în stradă și s-a protestat? Oamenii care au promovat OUG 13 și au masacrat justiția?”, se întreabă parlamentarul vasluian, care anunță, cu această ocazie că USR va fi cel mai mare partid din opoziție: „USR se întoarce astfel oficial în opoziție, fiind cel mai mare partid din opoziție și singurul pro-european”.

Mihai Botez prevestește, descrie sumar cum va arăta noua guvernare și cum va funcționa noul guvern rezultat din alianța între PNL și PSD: „Un guvern cu PSD înseamnă un guvern în care banii nu se vor mai duce pe proiecte și investiții, ci spre pile, cunoștințe și sifonări. Evident, nu vom fi vreodată parte la așa ceva. Puținele reforme începute de miniștrii USR vor fi aruncate la gunoi. Păcat. România pierde astfel șansa să implementeze PNRR așa cum trebuie. 30 de miliarde de euro vor fi aruncați practic la coșul de gunoi, pentru că acești bani vor fi administrați de pesediști. Cine își închipuie că în această alianță PNL va mai avea un cuvânt de spus, a trăit în altă parte decât România. Destinul ni-l scriem cu propriul pix, iar PNL a ales destinul gropii de gunoi a istoriei, alături de domnul Iohannis”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.