Două farmacii din județul Vaslui testează gratuit pentru COVID-19

0

Două farmacii Madimfarm Topfarm, una din municipiul Vaslui, strada Traian, cealaltă din municipiul Bârlad, strada Republicii, testează gratuit pentru COVID-19 cu teste rapide antigen.

Două farmacii din județul Vaslui se află printre cele 106 la nivel național care testează gratuit pentru COVID-19, cu teste rapide antigen puse la dispoziție de Ministerul Sănătății. Testele rapide antigen sunt puse la dispoziția farmaciilor, gratuit, prin Direcțiile de Sănătate Publică, însă farmaciile pot percepe o taxă pentru prelucrarea testului, nu și prețul testului în sine.
În perioada următoare, Ministerul Sănătății intenționează să pună la dispoziție teste gratuite și în alte farmacii. Testele sunt puse la dispoziția farmaciilor în limita stocului disponibil.

În cazul în care nu ești vaccinat, după testare farmacia va trimite datele în sistemul CoronaForms și în acest fel îți poți descărca certificatul digital din platforma certificate-covid.gov.ro. Documentul, în urma testării rapide, are o valabilitate de 48 de ore.

În județul Vaslui, astfel de teste rapide antigen se pot face în municipiul Bârlad pe strada Republicii, la numărul 24, bloc M1, scara A, parter, și în municipiul Vaslui pe strada Traian, număr 64-66, la parter. Ambele unități poartă numele „MEDIMFARM TOPFARM”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here