Consiliul Județean și-a tras firmă nouă. Roșu aprins e culoarea preferată

0

Consiliul Județean Vaslui și-a montat o firmă nouă, câtuși de puțin neutră politic, adică de un roșu aprins, după ce precedentele l-au „trădat” de-a lungul timpului, din cauza soarelui și a timpului devenind portocalie, în timpul guvernării PDL, cu riscul de a se …îngălbeni acum – parcă tot de-a dracu’ – în timpul guvernării liberale.

După ce și-a afișat pe siteul propriu proiectele proprii și ale instituțiilor subordonate câștigate „de la” Europa, Consiliul Județean Vaslui a devenit mai atent și cu imaginea proprie pe care o afișează în mod direct, adică privitorilor, trecătorilor și vasluienilor care își aruncă ochii asupra clădirii Palatului Administrativ.

În locul fostului panou ponosit care de-a lungul timpului mai fusese înlocuit, după ce devenise …portocaliu, taman în timpul guvernării PDL-iste și după ce ultimul – tot ca un făcut și parcă de-a dracu’! – risca să se îngălbenească, acum, taman în timpul guvernării liberale, a apărut acum un panou electronic, de un roșu aprins, care nu lasă loc de interpretări față de orientarea politică și ideologică a vasluienilor și a conducerii instituției.

Firma a fost montată zilele trecute și nu suferă comparație cu ce a fost până acum, pe lângă literele care vor deveni luminoase pe timp de noapte, instituția afișându-și, în modul cel mai „modern” și deschis, și adresa de internet, de facebook și cea a contului de pe instagram. Să mai zică cineva că Vasluiul e „înapoiat”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here