Primăria municipiului Vaslui îi invită pe vasluieni la mișcare

0

După ce zilele trecute a anunțat recepționarea lucrărilor la noua pistă de alergare de pe Stadionul Municipal Vaslui, Primăria revine cu un anunț în care îi invită pe vasluieni la mișcare, comunicându-le și condițiile în care se vor desfășura aceste activități.

„Cunoscând interesul dumneavoastră pentru sportul de masă, ne face o deosebită plăcere să vă comunicăm că, în conformitate cu Dispoziția Primarului nr. 246, începând de astăzi, 23 iulie, se deschide pista de atletism a Stadionului Municipal Vaslui. Zilnic, între orele 05.00 – 11.00 și 17.00 – 23.00, iubitorii mișcării în aer liber își vor putea relua activitatea fizică pe o pistă de alergare modernizată, cu o suprafață de 2724 de metri”, se spune în anunțul Primăriei municipiului Vaslui.

Municipalitatea le comunică vasluienilor și condițiile în care se vor desfășura aceste activități:

„ăoliția Locală va veghea la respectarea programului de acces și a condițiilor impuse prin Regulamentul de utilizare a acestui obiectiv:

1) Activitățile desfășurate de Liceul cu Program Sportiv Vaslui, Clubul Sportiv Municipal Vaslui și alte cluburi sportive de drept public sau privat din municipiu se vor desfășura împreună cu cele ale publicului larg. Rezervarea pistei pentru anumite evenimente sportive se va face justificat, cu anunțarea administratorului (Primăria Municipiului Vaslui).

2) Suprafața pavimentată trebuie utilizată cu destinație exclusiv sportivă, utilizatorii pistei de atletism trebuie să folosească doar încălțăminte sport. Este interzis accesul pe teren cu pantofi cu toc.

3) Este interzisă aruncarea pe suprafața pistei a deșeurilor de orice tip, a gumei de mestecat, a obiectelor incandescente, a substanțelor chimice, corozive sau inflamabile.

4) Este interzis accesul pe suprafața pistei cu orice dispozitiv cu roți (trotinete / biciclete / roabe, autoturisme sau utilaje, inclusive dispozitive cu șenile).

5) Este interzis fumatul pe suprafața pistei sau în incinta stadionului.

Vă mulțumim pentru încredere și suntem convinși că veți aprecia și folosi corespunzător noul obiectiv!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here