Sectorul de drum județean dintre Bălteni și Oșești, reabilitat de Consiliul Județean Vaslui

Consiliul Județean Vaslui a alocat fonduri din bugetul local pentru modernizarea drumului județean DJ 207E, pe sectorul Bălteni-Oșești.

Practic, 15 km de drum județean vor fi reabilitați, fiind turnat un covor asfaltic, urmând ca în perioada următoare să fie trasate marcajele rutiere și montate indicatoare rutiere, astfel încât traficul pe acest segment rutier să fie în siguranță.

„De acest drum județean beneficiază cetățenii din comunele Bălteni, Delești, Cozmești și Oșești. În planul nostru de reabilitare a traseului s-a suprapus cu drumul ce duce la Mănăstirea Fâstâci. Acesta este lucrul poate cel mai important, faptul că drumul ce se intersectează cu DJ 207E și merge până la Mănăstirea Fâstâci a fost modernizat prin PNDL, dând un acces civilizat tuturor pelerinilor care doresc să viziteze mănăstirea. Sperăm ca pe viitor să apară alte programe de modernizare a mediului rural, astfel încât să mergem mai departe cu modernizarea infrastructurii rutiere din satele vasluiene”, a declarat președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu.

Lucrările de asfaltare pe DJ 207E sunt realizate de LDP Vaslui, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Vaslui.

Biroul de presă,

Consiliul Județean Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.