Bârlădeanca Ramona Strungariu, „victima” de 7.000 de euro pe lună

0

Această doamnă este bârlădeancă, useristă și reprezintă pe cineva în Parlamentul European. Probabil pe cei care cred că elevilor de gimnaziu trebuie să li se explice la școală că a fi homosexual e doar o chestie de orientare sexuală și sunt liberi să „experimenteze” …A plecat din județul sărăciei, Vaslui, și din țara în care zeci ce mii de copii se culcă flămânzi, România. Acum câștigă 7.000 de euro pe lună și se plânge de faptul că, din cauza muncii istovitoare, întâlniri, seminarii și alte pălăvrăgeli despre gaura din covrigul european, nu are timp să mănânce.

Cu 7.000 de euro pe lună, bani publici europeni, bârlădeanca Ramona Strungariu, parlamentar european al USR-PLUS, ne dă gratuit o mare lecție de supraviețuire. O face pentru noi toți, pentru bunica cu pensie de CAP din vârful dealului care roade o coajă de pâine, pentru copilul fără școală plecat desculț cu oile, pentru zecile de mii de vasluieni cu salariu minim, cei 400 de euro amărâți, pentru zecile de mii de copii din România care se duc la culcare flămânzi, cum spun statisticile.

Această doamnă, bârlădeanca Ramona Strungariu, care și-a făcut campanie și pe la Vaslui, județul său, explicând niște „concepte” din preaînaintata și progresista gândire europeană, scrie pentru toți românașii rămași acasă, în acea țară înapoiată care nu înțelege educația sexuală la grădiniță și alte „valori și principii europene”: „Despre deputăție, între 2 ședințe. Așa arată pauza de prânz, atunci când o am – adică foarte rar. Şi e cam singura masă a zilei, la mine. Zic fiindcă există oameni care cred că noi ne petrecem viața în întâlniri pe la restaurante de lux şi în cine de fițe, la Bruxelles. Nu e aşa”. 

Dar cu ce se ocupă Ramona Strungariu? Pentru că nu e cum ne imaginăm noi să fii parlamentar european. E foarte greu! Iar vasluianul de rând și românul de rând, cel de 400 de euro pe lună, are, în comparație cu domnia sa, o înțelege a „problematicilor europene” direct proporțională cu cei 7.000 de euro ai săi. Astăzi, de exemplu, a vorbit în Parlamentul European despre faptul că „un sistem de justiție puternic şi independent depinde şi de maturitatea oamenilor politici de la București” …Și nu se spuneau bancuri – nu se face în preînaltul for european! -, ba chiar dumneaiei a vorbit foarte serios, chiar solemn, despre faptul că „TOATE partidele de la guvernare au obligația de a se angaja pe această agendă reformistă, așa cum au promis în fața cetățenilor. Iar vocea preşedintelui României trebuie să devină puternică şi asumată pe această agendă, rolul său de mediator este esențial”. Pentru că pentru Ramona Strungariu președintele care combate mereu un partid politic anume, președintele anti-PSD, președintele care și-a făcut o fixație din „România fără PSD” …este un „mediator” între partide… Cam asta e legătura europarlamentarului cu realitatea, dar nu numai cu cea din România.

Repet, nu se spun bancuri. Ramona Strungariu chiar se ia foarte în serios când spune asemenea bazaconii în Parlamentul European, care este, în realitate, o instituție decorativă a cărui singură misiune reală este aceea de a păstra vie iluzia democrației, în vreme ce militează pentru a-i anula politic și chiar social pe toți cei care se abat de la linia ideologică. În Parlamentul European se spun, dar se și votează, lucruri trăsnite…

„M-am săturat de Orban”, spunea ascuțit ea zilele trecute despre premierul Ungariei, care nu este de acord cu propaganda homosexuală în școli susținând o lege în acest sens, uitând că primul ministru maghiar este ales și, deci, reprezentativ pentru poporul maghiar, potrivit acelorași „principii democratice” pe care, cu alte ocazii, le apără. Atunci când îi sunt favorabile…

Dar doamna Ramona Strungariu ar vrea să dispară regimurile conservatoare, cei care nu îi împărtășesc ideologia, și ea nu acceptă niciun punct de vedere diferit! Dacă în Polonia o primărie a declarat orașul „zonă liberă de propaganda homosexuală”, eurodeputatul nostru votează cu sârg și susține vocal o rezoluție prin care UE este declarată „spațiu liber LGBT”, adică, așa cum explică documentul european, „spațiu în care minoritățile sexuale sunt libere să-și afișeze public orientarea sexuală”. Cum îți afișezi public orientarea sexuală? Dumneavoastră de câte ori vă afișați public sexualitatea? Sexualitatea este o chestiune intimă sau una publică? Acele parade în care participanții își afișează organele sexuale sunt normalitatea europeană a doamnei Strungariu?

Dar, în general, acest europarlamentar, ca și ceilalți 700 ca ea, nu fac decât să leorbăiască fără sens, să emită tot felul de aberații, pe cât de rupți de realitate, pe atât de copleșiți de propria importanță, în timp ce votează legi din care se înțelege că bărbații sunt liberi să nască, prin care se stabilește exact cât de mare trebuie să fie plasa de pescuit și prin care se reglementează câtă apă trebuie să aibă rezervorul unui WC sau standardul european al unei banane.  

Între timp, doamna europarlamentar, o „eurocultistă”, care prin îndârjire aduce aminte de vechii activiști de partid comuniști, se fotografiază mândră alături de portretele noilor „comisari”, care nu din decență nu se mai numesc „ai poporului”, ci pentru că linia ideologică nu mai este astăzi una „marxist-leninistă”, a clasei muncitoare, ci una intelectualistă, așa că ei sunt „the college”…

„La mulți ani, Franța! O țară a luminilor, a educației și a științei”, scrie pe 14 iulie europarlamentarul. Pentru dumneaiei Franța ghetourilor, Franța periferiilor care se revoltă, Franța zonelor în care nu se mai aplică legea franceză, ci Sharia, Franța militarilor care transmiteau mesaje alarmiste în legătură cu un posibil război civil, Franța revoltaților din stradă, Franța celor care nu se mai regăsesc în propria țară, Franța care își pierde identitatea, Franța în care doar 30% din cetățeni mai votează, adică Franța majoritară, cu există. Există doar Franța lui Macron, un personaj debil, un alienat, un carierist ideologizat, propulsat de interesele marilor bancheri și marilor corporații în fruntea statului prin aceeași propagandă care o ajută și pe doamna europarlamentar Strungariu să-și împroaște delirul ideologic și dejecțiile intelectualiste…

Și, apropo, unde se duc româncele traficate, în Franța luminilor și educației?

Dăunăzi, din nou, pentru că e o preocupare „intelectuală” și chiar „savantă” recurentă în România, „opinia publică” a fost sensibilizată de realitatea în care țara noastră este principalul furnizor de carne vie pentru Uniunea Europeană, în special.

Dar, vai!, proeuropenilor, prooccidentalilor, adoratori ai UE și iubitori ai „principiilor și valorilor” și mai ales ai „civilizației occidentale” nu ați fost în stare niciodată să ajungeți cu mintea și la celălalt capăt? Atât de inteligenți sunteți încât nu v-ați întrebat niciodată unde ajung aceste femei, dacă totul în Uniunea Europeană e doar civilizație și cultură? Ajung ele în Franța „luminilor și educației” descrisă de Ramona Strungariu? În acest scop sunt traficate?

Într-o vreme, chiar doamna Strungariu deplângea și era copleșită de această problematică și descria acest flagel. Dar tot fără a preciza unde se duc acele femei exploatate sexual, dacă totul în Uniunea Europeană a doamnei Strungariu este doar un paradis, este doar cultură și civilizație, civilizație și cultură, principii și valori?! Unde sunt exploatate ele, unde există cruzimea de a profita de o altă ființă umană precum de un animal, dacă în toată Europa spre care tânjim există numai oameni educați și buni?! Românii care sunt exploatați prin muncă forțată și în alte feluri unde ajung, dacă cetățenii europeni sunt doar civilizați?! Zeci și sute de mii… Nu v-ați întrebat intelijenților, nu-i așa?  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here