Primăria Fălciu reface drumurile afectate de inundațiile din 2020

0

Primăria Fălciu a scos la licitație execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Refacerea infrastructurii drumurilor ca urmare a calamităților naturale produse în anul 2020, Comuna Fălciu, județul Vaslui”. Pe 1 iulie a fost desemnat constructorul.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 756.301,48 lei, fără TVA. Firma care și-a adjudecat lucrările este Viacons Rutier SRL din Huși.

„Contractul vizează executarea lucrărilor pentru realizarea investiției „Refacerea infrastructurii drumurilor ca urmare a calamităților naturale produse în anul 2020, Comuna Fălciu, județul Vaslui”. Lucrările presupun: activități de scarificare, reprofilare, așternere piatră și curățire mecanică”, se arată în documentația tehnică a proiectului.

Viacons Rutier SRL este o firmă de construcții din municipiul Huși, înființată din 2001, iar la ultima raportare pe 2020 declara un număr de 270 de angajați. 

Firma este administrată de Ioan Ciomaga. Obiectul principal de activitate al firmei este „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. 

Pentru anul fiscal precedent societatea a declarat un profit net de 15.014.642 lei la o cifră de afaceri de 96.236.906 lei. Profitul net a cunoscut o dublare comparativ cu anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here