Primăria Vaslui, proiect de 2,5 milione pentru repararea străzilor în 2021

0

Imediat după ce starea vremii va permite, vor începe lucrările de reparații a străzilor și aleilor în municipiul Vaslui, printr-un proiect de 2.421.882,57 lei pe care Primăria Vaslui l-a scos recent la licitație.  

Primăria municipiului Vaslui alocă anul acesta aproape 2,5 milioane de lei pentru reparații pe străzile asfaltate din municipiu și pe aleile pietonale. Lucrările vor începe imediat ce vremea va permite și vor fi eșalonate pe întreg anul 2021

Licitația pentru lucrări de reparații curente pe străzile orașului a fost recenta lansată de către municipalitatea vasluiană în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) și au fost desemnați câștigătorii.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 2.421.882,57 RON, fără TVA.

Prin aceste lucrări vor fi reparate străzile care prezintă deformări și urme de îmbătrânire a îmbrăcăminților bituminoase. Necesitatea achiziției acestor lucrări rezultă din nevoia asigurării unui confort în trafic, atât pentru traficul de tranzit, cât și pentru traficul rezidențial.

Lucrările sunt împărțite pe două loturi:

Lotul 1 – Lucrări de reparații a străzilor cu mixturi asfaltice. Pe acest lot lucrările au fost adjudecate de Nomis 2003 S.R.L. din Galați. Valoarea lucărilor pe acest lot este de 1.425.415,2 RON, fără TVA.

Lotul 2 – Lucrări de refacere a aleilor pietonale. Pe acest lot lucrările au fost adjudecate de PHR Construct Solutions SRL din Neamț. Valoarea lucărilor pe acest lot este de 996.467,37 RON, fără TVA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here